springmedkarlek.blogg.se

Spring med kärlek var ett initiativ från Springande tjejer som startades till minne av Ida Johansson som tragiskt miste livet under sin löprunda den 5 augusti 2015. Rörelsen startades för att hedra Idas minne, och visa stöd för hennes familj och vänner, samt visa att alla har rätt att röra sig fritt. Nu startar jag en blogg för oss som springer med kärlek, för livet och rätten att springa utan rädsla. I bloggen kommer du hitta information om aktiviteter inom ramen för #springmedkärlek men också löptips, låtlistor och tips om vackra platser att springa på. Jag hoppas även att du som vill hitta löparkompisar och löpargrupper kan göra det här.

Nu kan du köpa årets #springmedkärlek-kollektion

Kategori: Allmänt

 

 

Nu är äntligen webbshoppen för #springmedkärlek-kollektionen öppen. Hoppas du tycker den är fin. På bilden ser du pannband och jacka. Gör så här om du vill handla och sprid gärna informationen till fler träningsintresserade.

Gå till: www.trimtex.se/customer/SpringMedKarlek

Det finns två sätt att komma in i webbshopen:

1: Om du redan är kund hos Trimtex
Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.
Webbshopslösningen är ny så det kan vara så att du behöver skapa ett nytt konto.

2: Skapa nytt konto

När du loggat in/skapat nytt konto så trycker du på "Mitt Trimtex" och då kommer det upp en ruta som heter ”Teamkod för inloggning” där fyller man i TEAMKODEN: springmedkärlek2017 och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”.


Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten ”Besök teamshopen” kommer man in så man kan beställa kläder.

 

Kommentera inlägget här: